FCM deler guldgaver ud i helikopter

FC Midtjylland delte i dag guldpakker ud, som skal sikre, at dem som ikke har en plads på stadion søndag kan holde guldfest derhjemme.

På søndag er der guldfest i Herning, når FC Midtjylland kan løfte pokalen og igen igen kalde sig danske mestre.

Men denne gang bliver det noget anderledes, for de fleste af klubbens mange fans kan ikke være med til guldfesten. På grund af corona er der kun et meget begrænset antal tilskuere, som får lov at komme på stadion. Men resten skal ikke snydes, derfor har FCM delt guldpakker ud til nogle af dem, som ikke kan komme på stadion.

- Det er for at give noget tilbage til vores fans og samarbejdsklubber, og så er det jo klubbens tredje mesterskab på seks år, så det skal vi selvfølgelig fejre, fortæller Nicolai Houe fra FC Midtjylland.

FC Midtjylland vandt guldet efter en sejr på hjemmebane mod FCK.

Guldregn fra helikopter

For at gøre denne guldfejring til noget særligt, så fløj FC Midtjylland i dag i helikopter ud til flere samarbejdsklubber. Her delte de pap-pokaler, champagne og guldparykker ud, så der også kan komme guldstemning hjemme foran fjernsynet på søndag.

- Nu kan vi ikke deltage på stadion, så synes jeg det er godt de kommer ud til os. For vi støtter jo dem, og så får vi også en følelse af de støtter det arbejde vi gør for dem, så det synes jeg er rigtig godt, siger Søren Kærgaard, som er bestyrelsesmedlem i Hurup

I dag var der guldpakker til både Resen-Humlum, Hammerum og Hurup. Men der kommer også guldregn til flere samarbejdsklubber søndag.

- Hammerum er ikke en særligt stor by, så det er lidt særligt for os, siger 11-årige Vigga Binderup Dam fra Hammerum.

Og hun får opbakning fra en af de andre unge fodboldspillere i klubben.

- Jeg synes det er sejt, konkluderer 9-årige Albert Bang Kristensen fra Hammerum.