Drab er stadig en gåde

Nytårsdag blev 20-årige Maria Møller Christensen fundet dræbt i en kælder i Herning. Politiet er stadig uden spor af gerningsmanden.

Politiet ved stadig ikke hvem der står bag drabet på den 20-årige Maria Møller Christensen. Nytårsnat forlod hun en fest i meget lidt tøj, og blev fundet dræbt og sexmisbrugt i en kælder den følgende morgen.

MANGE HENVENDELSER MEN INTET GENNEMBRUDPolitiinspektør Ole Henriksen fortæller at rigtig mange har henvendt sig med oplysninger i sagen, men at man stadig ikke er kommet tættere på hvem gerningsmanden er. Man ved, at Maria Møller Christensen var på vej vestpå ad Bredgade klokken 01.00 nytårsnat, men derfra er der ingen spor.

Derfor er politiet stadig meget interesseret i at komme i kontakt med personer der har set hende mellem klokken 01.00 og 03.00.

MANGE MINDES MARIA PÅ FACEBOOK

Der er oprettet flere mindegrupper på Internettet, og ikke mindst på Facebook. Her har over 10.000 mennesker meldt sig ind i grupper, der mindes Maria Møller Christensen.

Det er også gennem Facebook, at det nu er arrangeret en mindehøjtidelighed i aften. Og ved drabsstedet har mange været forbi med blomster.

Drab2.jpg

Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien 112.