Vanvidskørsel: Stakit skal beskytte Anjas børn

Flere naboer til Fiskeriskolen i Thyborøn råber op, da de mener eleverne kører vanvittigt. En nabo har endda sat et stakit op for at beskytte sine børn.

- De kører ræs fuldstændigt råddent. De tager ikke hensyn til noget som helst, fortæller Anja Kobberholm, der er nabo til Fiskeriskolen i Thyborøn.

Hun har derfor taget konsekvensen og fået sat et stakit op foran sit hus, der skal forhindre, at hendes små børn kan løbe ud på vejen. Børnene får dog stadig ikke lov til at være alene udenfor.

- Jeg tør ikke have mine børn herude, for bilerne kan også ramme stakittet. Man troede, at man flyttede til noget, der var mere stille at bo i, i stedet for at bo oppe i byen, men det er bare fuldstændigt det samme her. Der er smæk på.

Kommer fra fiskeriskolen

Anja Kobberholm er overbevist om, at eleverne kommer fra fiskeriskolen på den anden side af vejen. Hun kan nemlig se dem forlade skolen og trykke speederen i bund.

- Jeg kan stå og kigge lige derover herfra. Jeg kan se, at de kommer flyvende, lige så snart de har fri. De har for eksempel holdt op på siden af hinanden og så bare trykket speederen i bund, forklarer hun.

Forstanderen for Fiskeriskolen i Thyborøn, Søren Hyllen Nielsen, sagde tidligere i dag til TV Midtvest, at han godt kender til, at der bliver gasset op og lavet hjulspind. 

På mandag tager de på Fiskeriskolen en snak med eleverne om trafikkultur, efter de blev kontaktet af Midt- og Vestjyllands Politi. 

Ikke første gang

Det er ikke først gang, at TV MIDTVEST besøger Anja Kobberholm. Det er kun to år siden, at hun sidst udtrykte sin bekymring over kørslen. Hun mener ikke, at der er sket en udvikling siden dengang.

- Det eneste der skal til er, at politiet må komme på banen. Ellers må vi jo blive idendørs, siger hun.

Den er bekymring er hun ikke alene. På TV MIDTVESTs Facebook-side udtrykker flere borgere, at de ønsker, at politiet gør en større indsats i området.

I går forklarede Midt- og Vestjyllands politi til TV MIDTVEST, at de ikke kendte til vanvidskørsel i Thyborøn.

- Det er vigtigt at sige, at der her er rygter, og vi har ikke fået afklaret, om det her er sandt eller falsk, men hvis der er sådan en adfærd, så er det jo fuldstændig vanvittig uacceptabel adfærd, som bare skal standses med det samme, fortæller Henrik Glintborg fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Indtil videre fortsætter Anja Kobberholm dog stadig med at beskytte sine børn, men håber, at der nu bliver gjort noget ved det.

- Vi er mega bange for, at et af vores børn skal blive ramt en dag. 

Stop det før nogen dør! Sådan lød bønnen i går fra et vidne til de unge bilisters livsfarlige leg på vejene i Thyborøn