Tara åbner skrædderi i Danmark efter fem år på eksklusivt sted i London

Lemvig har fået en ny skrædder med et flot CV. Tara Louise Hansen har syet i London i fem år, og nu kan vestjyderne også få lavet tøj hos hende.

Tara Louise Hansen har arbejdet i fem år som skrædder i den eksklusive skræddergade Savile Row i London, men nu har hun forladt metropolet for at flytte til Vestjylland.

Nu hedder lokationen Lemvig, hvor hun svinger synålen for midt- og vestjyder i sin egen butik ved navn Taras Skrædderi.

- Det er alt lige fra en lynlås, der skal skiftes, til bukser, der skal lægges op, til en kjole, der skal forandres til en nederdel, siger Tara Louise Hansen til TV MIDTVEST.

Meget har ændret sig siden tiden i den engelske hovedstad, for udover de indlysende forskelle som sproget og skattereglerne, følger der også helt andre opgaver med adresseskiftet.

quoteI London var jeg en del af et firma, hvor min chef havde med kunderne at gøre, så det er jo noget nyt, at jeg skal vejlede på den måde.

Tara Louise Hansen, skrædder, Lemvig

Det er nemlig nyt for hende at være selvstændig.

- I London var jeg en del af et firma, hvor min chef havde med kunderne at gøre, så det er jo noget nyt, at jeg skal vejlede på den måde, siger skrædderen.

Taras Skrædderi åbnede den 1. oktober, og der er begyndt at komme kunder i systuen.

En af dem er Bodil Hjortkær, og ifølge hende er der grund til at besøge en skrædder for at få noget nyt tøj, selvom det koster lidt ekstra sammenlignet med butikkerne.

- Det er første gang. Så det er rigtig spændende, hvor der bliver taget mål. Hun tager mine mål, så den simpelthen bare lige passer til mig, siger den nye kunde.

Hun skal personligt have syet en vinterfrakke, og hun tror, der er mange andre i byen, der også drømmer om specialsyede klæder. 

- Det er vi måske ikke så forvænt med her i Lemvig, at vi får gjort, men det tror jeg da faktisk, der er flere, der godt kunne få lyst til, siger hun.

Spørger man Tara Louise Hansen, håber hun, at Bodil Hjortkær får ret. For hende er drømmen nemlig at leve af sit skrædderi i Lemvig.

- Det vil jo vise sig, om man kan det. Nu har jeg fået de første opgaver, og så må jeg se, hvad der sker, siger hun til TV MIDTVEST.

Indtil videre arbejder Tara Louise Hansen kun deltid på sit skrædderi.


Læs flere artikler fra Lemvig eller i kategorien Samfund.