Politiet advarer mod glatte veje

Flere bilister er havnet i grøften lørdag morgen. Politiet advarer mod endog meget glatte veje.

Efter en nat med temperaturer under frysepunktet, er flere bilister er havnet i grøften. Lørdag morgen advarer Midt- og Vestjyllands Politi mod glatte veje flere steder i landsdelen. 

Ifølge DMIs prognose er særlig det vest og nordvestligste af landsdelen ramt af vejtemperaturer omkring og under frysepunktet.  
Ifølge DMIs prognose er særlig det vest og nordvestligste af landsdelen ramt af vejtemperaturer omkring og under frysepunktet.  

- Der er hamrende glat på Vilhelmsborgvej mellem Lemvig og Holstebro. Der er flere biler, der er kørt i grøften, og her advarer vi bilisterne mod meget glat vej, siger vagtchef Jan Nørrum.

Også i den sydlige del af landsdelen er der lørdag morgen glatte veje.

- På Gamle Ringkøbingvej (ved Skjern red.), er har vi også nogle biler i grøften. Der er også meget glat, siger vagtchef Jan Nørrum lørdag morgen.

Vilhelmsborgvej mellem Holstebro og Lemvig er et af de steder i landsdelen, hvor flere bilister lørdag morgen er havnet i grøften. 

Kør forsigtigt

Vagtchefen opfordrer de midt- og vestjyske bilister til at tage det stille og roligt i morgentrafikken. 

- Man skal køre forsigtigt, og så skal man lade være med at bremse og dreje på samme tid, siger vagtchefen. 

Ifølge DMIs glatføreprognose, vil vejen fortsætte med at være glatte frem til middag. Læs mere om glatføreprognosen her.


Læs flere artikler fra Lemvig eller i kategorien 112.