Green melder sig klar: Det er en presbold for Landin

Jannick Green håber, at Niklas Landin får resten af EM med, men er klar til at tage over som førstevalg.

Med usikkerhed om Niklas Landins fremtid ved håndbold-EM kan der komme yderligere fokus på den anden målmand i den danske trup, Jannick Green.

Magdeburg-keeperen har sammenlagt været i aktion i godt to timer mod Landins tre en halv time, og han er ikke overraskende klar til at tage over, hvis kollegaen er nødt til at rejse hjem til fødsel.

quoteDet er klart, at det er en presbold for ham at have hængende over hovedet, at han ikke ved, om hun lige pludselig går i fødsel. 

Jannick Green

- Jeg vil meget gerne spille, men det skal helst ikke være på grund af, at Niklas er taget hjem. Jeg håber, at han bliver her lidt endnu, siger Jannick Green.

- Det er klart, at det er en presbold for ham at have hængende over hovedet, at han ikke ved, om hun lige pludselig går i fødsel. Det er selvfølgelig ikke rart, siger Magdeburg-målmanden.

Efter de første seks EM-kampe står Green med en noget højere redningsprocent end førstekeeperen.

Green har reddet 40 procent af de skud, der er kommet mod ham, mens Landin er noteret for 28.

I onsdagens 31-20-sejr over Makedonien fik de to målmænd en halvleg hver, men Green mener ikke, at man skal lægge så meget i, at der kom flere redninger, da han kom på banen.

- Jeg fik rigtig fine arbejdsbetingelser. Der var ikke vanvittigt mange skud på mål, og makedonerne virkede ærlig talt lidt trætte til sidst. Det kan man godt forstå, siger Jannick Green.

På grund af usikkerheden om Landin er Kevin Møller fra Flensburg-Handewitt blevet kaldt til Kroatien men bliver foreløbig ikke indskrevet i truppen.

 

/ritzau/


Læs flere artikler fra Lemvig eller i kategorien Sport.