Travlhed hos trykkeriet: Valget er først til november, men valgplakaterne trykkes allerede

Mandag startede en virksomhed i Brande med at producere valgplakater til efterårets kommunalvalg. Det er nødvendigt at starte tidligt for at nå det hele, fortæller ejeren.

Selvom det ikke er til at få øje på lige nu, så er det valgår, og lige om lidt vil lygtepælene landsdelen over igen være fyldte med valgplakater.

16. november 2021 er der kommunal- og regionrådsvalg, og selvom der stadig er flere måneder til, så er forberedelserne er allerede i gang.

En af dem, der ser frem til valget, er Knud Nielsen (NB) fra Sunds ved Herning. Han er kandidat til kommunalvalget for Nye Borgerlige for allerførste gang.

I dag kunne han for første gang se sig selv på en valgplakat.

- Jeg har ikke selv set mig på en valgplakat før, og min kone siger ”det bliver helt mærkeligt at skulle se dig på lygtepælene”, og det synes jeg også selv, siger han og fortsætter:

- Det er anderledes at se sig selv hængt op og udstillet til fri beskuelse, men jeg synes, de har lavet et godt resultat, så jeg kan ikke klage over kvaliteten. Så er det bare op til vælgerne at bestemme, om de vil sætte deres kryds ved mig, siger han.

Gripsign kan producere cirka 1500 plakater om dagen.
Gripsign kan producere cirka 1500 plakater om dagen.
Foto: Simon Hyllested, TV MIDTVEST

Starter tidligt for at nå i mål

Knud Nielsens valgplakat er produceret i Brande hos Steffen Fløe, der er medejer af Gripsign og Valgmateriale.dk. Han fortæller, at de kan producere 1500 plakater om dagen.

Mandag er første dag i produktionen af plakater til efterårets valg.

- Vi har valgt at starte op nu her, fordi vi ved, der kommer rigtigt meget tryk på efter sommerferien, siger Steffen Fløe.

Gripsign producerer plakater til politikere fra hele landet og fra hele det politiske spektrum.

Derfor skal det også gå stærkt, hvis de vil nå i mål.

- Der er rigtig mange politikere, der vælger at bestille dem lidt sent, så vi har valgt at tage hul på bylden nu for at komme i sving, siger Steffen Fløe med et smil.

En valgplakat hos Gripdesign koster cirka 21 kroner. 

Kommunal- og Regionsrådsvalget er den 16. november 2021.
Kommunal- og Regionsrådsvalget er den 16. november 2021.
Foto: Simon Hyllested, TV MIDTVEST