Låge nummer 6: Et muh-forglemmeligt interview

Et opsigtsvækkende stunt ved årets Kulturmøde på Mors endte med et særligt udfordrende interview.

3:15
Se interviewet med Noelia Mora Solvez, der kravlede rundt på alle fire som en ko, lige her.

Helt nøgne og på alle fire kravlede to kunstnere rundt i en indhegning under en optræden som køer under Kulturmødet på Mors. Undervejs sagde de både "muh" og lod sig fodre af publikum, som eksempelvis kunne give dem en bid broccoli. 

Kunstneren Noelia Mora Solvez var en af de to, der havde rollen som køer og skulle fortælle om baggrunden for det hele. 

- Det er nok det interview, jeg husker bedst i hele 2017. Fordi det var en syret oplevelse, siger journalist Svend-Vilhelm Mikkelsen. 

- Jeg forsøgte først at interviewe hende, mens hun var ko. Jeg kravlede ind over hegnet og satte mig på hug foran hende med mikrofonen, siger han. 

- Men det fik jeg ikke så meget ud af, for der sagde hun bare "muh". Så jeg måtte gøre det bagefter, siger Svend-Vilhelm Mikkelsen. 

Først en time senere var kunstnerparret færdige med deres optræden. Men det betød nu ikke, at de straks hoppede i tøjet. Noelia Mora Solvez nemlig kun iført bukser under interviewet.

- I et interview er det vigtigt at holde øjenkontakt. Og her var det vigtigere end nogensinde før, så man ikke lige pludselig endte i Natholdet, hvor de kunne grine af, hvor ens blikretning var henne, siger journalisten. 

Se hele programmet med Kulturmødets bedste øjeblikke her.

28:00
Kulturmødet 2017 byder på et væld af oplevelser og debatter. Kulturen skal udvikles og samtidig opleves. Glæd jer til at se det bedste fra dansk kulturlivs sommerlejr.