Silkeborg-Voel slår FCM og skaber åben slutspilsgruppe

FC Midtjylland tabte knebent hjemme til Silkeborg-Voel, som dermed skabte spænding i slutspilsgruppen.

FCMs Louise Burgaard sørgede for sit holds første føring i kampen mod Silkebrog-Voel.

FC Midtjyllands håndboldkvinder kunne trække fra i gruppe 2 i slutspillet med en sejr hjemme over Silkeborg-Voel.

Sådan gik det dog ikke, da gæsterne hentede en smal 25-24-sejr, efter at Silkeborg-Voel havde ført i det mest af opgøret.

Sejren sendte Silkeborg-Voel på tre point for to kampe.

I den tætte gruppe ligger Odense Håndbold og FCM også med tre point. Odense har dog spillet en kamp færre og møder senere søndag Viborg HK.

FC Midtjylland gik til pause bagud 11-13 efter en halvleg, hvor Veronica Kristiansen vanen tro gjorde sig bemærket hos hjemmeholdet.

Det samme gjorde Stine Skogrand, der ind i anden halvleg havde scoret på samtlige sine seks forsøg for Silkeborg-Voel.

Opgøret var en lige affære, og med 20 minutter igen bed gæsterne stadig fra sig med en føring på et enkelt mål.

Veronica Kristiansen fik udlignet til 17-17, og et minut senere udlignede Annika Jakobsen til 18-18.

Det blev også 20-20, og Louise Burgaard sørgede for midtjydernes første føring i kampen, da hun gjorde det til 21-20 med otte minutter igen.

Foran 24-22 med tre minutter igen var der dog ikke flere mål i FCM, og da gæsterne scorede tre gange i træk, så løb Silkeborg-Voel med sejren.