Nyt samarbejde sender FCM-talenter på græs i Fredericia

FC Midtjylland har indgået et nyt samarbejde med FC Fredericia.

I fremtiden vil flere af de talenter i FC Midtjylland, som ikke umiddelbart har udsigt til spilletid på klubbens førstehold, blive udlejet til 1. divisionsklubben FC Fredericia.

Det er resultatet af et nyt samarbejde mellem de to klubber.

- For vores unge transitionsspillere ønsker vi et miljø, hvor de kan tage det næste skridt i deres menneskelige og fodboldmæssige udvikling. Målet vil være at vende tilbage til FC Midtjyllands superligahold, siger klubbens sportschef Svend Graversen i en pressemeddelelse.

Sportschefen siger, at FCM i længere tid har været på udkig efter en samarbejdspartner, og at Fredericia er et oplagt valg, fordi klubben har en stærk ledelse og er en fast bestanddel af 1. division. 

Direktøren i FC Fredericia, Stig Pedersen, har også store forventninger til samarbejdet.

- For FC Fredericia er målet naturligvis oprykning til superligaen, og vi føler os overbeviste om, at aftalen med FC Midtjylland styrker klubbens sportslige setup på en måde, der gør, at vi kommer målet om oprykning nærmere, siger han.

FC Midtjylland ligger på superligaens førsteplads og har vundet de to første kampe efter vinterpausen over AC Horsens og FC København.


Læs flere artikler fra Ikast-Brande eller i kategorien Sport.