Kissmeyer: Det ser sort ud!

Venstre-borgmester i Ikast-Brande Kommune, Carsten Kissmeyer, står ikke til at blive valgt ind i Folketinget. Sådan lyder det i dag fra hovedpersonen selv.

Venstre-borgmester i Ikast-Brande Kommune, Carsten Kissmeyer, står umiddelbart ikke til at blive valgt ind i Folketinget. Selvom der ikke er offentliggjort en endelig liste over, hvilke venstre-kandidater, der er blevet valgt ind på Christiansborg, så er der ikke meget, der tyder på, at Carsten Kissmeyer skal til at købe togkort til København. I hvert fald ikke, hvis man spørger hovedpersonen selv.

- Man må jo sige, at når antallet af mandater går ned, så er det at være opstillet i den allermindste kreds lidt svært, siger han.

Kristian Jensen har snuppet 1500 stemmer i Carsten Kissmeyers valgkreds i Ikast-Brande.

- Det gør vi jo lidt fra hinanden. Jeg tror, jeg har taget en 700-800 stemmer fra ham, så på den måde går det vist sådan nogenlunde lige op, siger Kissmeyer her til morgen til TV MIDTVEST.

Carsten Kissmeyer afviser ikke, at han ganske enkelt har tabt  til en større Venstre-kendis. Men årsagen skal især findes hos Venstres historisk dårlige valgresultat.

- Det er da en lussing, vi har fået.  Vi vandt nøglerne tilbage, men det var på et lidt skidt grundlag, og virkeligheden er jo, at partiet går tilbage, og så er det sværere at blive valgt. Jeg tager til efterretning, at sådan ser det nok ud for mit vedkommende.


Læs flere artikler fra Ikast-Brande eller i kategorien Samfund.