Folketingspolitiker til tjek på sygehuset efter trafikuheld

Politikeren Carsten Kissmeyer fra Ikast var en af de trafikanter, der onsdag morgen kørte galt på motorvejen ved Herning.

Flere trafikanter kom onsdag morgen på afveje på både Midtjyske Motorvej og Herningmotorvejen. En af dem var folketingspolitikeren, Carsten Kissmeyer (V). Han kørte på motorvejen på vej mod Aarhus.

- Varebilen kører op bag i min bil. Jeg kørte cirka 80 kilometer i timen bag en lastbil, da det var glat i overhalingsbanen, skriver den 67-årige Ikast-politiker til TV MIDTVEST.

Uheldet skete på Herningmotorvejen lige efter Bording-afkørslen. Efter uheldet var Carsten Kissmeyer til tjek på sygehuset i Herning.

- Jeg er okay og er hjemme igen. Øm, men ellers helt OK.

Hverken Carsten Kissmeyers bil eller varebilen kunne køre fra uheldsstedet.

Carsten Kissmeyer fortæller, at ingen af bilerne kunne køre fra uheldsstedet på motorvejen.
Carsten Kissmeyer fortæller, at ingen af bilerne kunne køre fra uheldsstedet på motorvejen.
Foto: Peter Erfurt, 24-7news

Flere uheld i morgentrafikken

Det var ikke kun Ikast-politikeren, der kørte galt på motorvejen onsdag morgen. Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget seks til syv meldinger om trafikuheld på motorvejene onsdag morgen.

- Det er alle sammen mindre uheld, hvor der ikke har været personskader, og vejen har heller ikke været spærret, siger Henrik Nielsen, der er vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi.


Læs flere artikler fra Ikast-Brande eller i kategorien Trafik.