Ville narre politiet efter trafikuheld

To spirituspåvirkede venner forsøgte at snyde politiet efter et biluheld lørdag morgen

Lørdag morgen fik politiet et opkald fra en beruset person, der lå på en mark i Nees ved Nissum Fjord. Manden sagde, at han ikke vidste, hvordan han var havnet på marken. Han vidste heller ikke præcis, hvor han var, men han kunne ikke bevæge sig.

Politiet kørte ud i området og brugte sirene i håbet om, at manden kunne høre dem og på den måde dirigere patruljen i den rigtige retning. Det lykkedes, og politiet fandt ham på marken. Han kunne ikke bevæge sig, men han var uden for livsfare.

Ville dække over sin ven

Under eftersøgningen fik politiet en mistanke om, at manden på marken havde kontakt til en ven. Mens han havde politiet i røret, hørte en betjent ham sige:

- Nu er jeg kommet igennem, så du kan bare køre.

Det viste sig, at manden forsøgte at dække over sin kammerat. De to var sammen kørt galt i en bil med kammeraten som fører. Begge havde været påvirket af alkohol. Da det viste sig, at manden på marken var kommet slemt tilskade, havde de lagt en plan. Føreren af bilen skulle køre væk, så snart de havde hul igennem til hjælp.

Men planen gik i vasken, og kort efter, ikke langt fra uheldsstedet, fandt politiet bilen og den spirituspåvirkede fører. Han bliver sigtet for promillekørsel.