Ulykke ved Holstebromotorvejen: Barn stadig i kritisk tilstand

En familie med to voksne og tre børn er kommet til skade ved en ulykke lørdag eftermiddag. Én af børnene er fortsat i kritisk tilstand.

OPDATERET KLOKKEN 15:45

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser nu, at der er tale om en familie med to voksne og tre børn. Politiet ønsker ikke at oplyse køn og alder på det barn, som fortsat er i kritisk tilstand. Politiet ønsker heller ikke at oplyse, hvor familien er fra.

  Politiet holder kortene tæt ind til kroppen omkring ulykken på holstebromotorvejen lørdag eftermiddag.

  - Barnet er stadig i kritisk tilstand. Vi har ikke noget nyt, siger vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Rene Pagh, der regner med, at de kan fortælle mere søndag eftermiddag.

  - Vi har strammet skruen i den her sag, fordi det handler om børn, siger vagtchefen, der ikke vil oplyse, om barnet er en dreng eller pige.

  En familie med to voksne og tre børn kom til skade ved ulykken og blev kørt til Regionshospitalet i Herning, hvorefter barnet i kritisk tilstand blev indlagt via traumecenteret på Aarhus Universitetshospital.

  Trailer landede på taget af bilen

  Ulykken skete 16.14, da bilen med familien blev påkørt bagfra ved afkørslen ved Tvis.

  Bilen med de fem passagerer kørte med en trailer bagpå.

  Og det var traileren, der blev ramt af den bagvedkørende bil, hvor der sad en enkelt person i. Derefter slog traileren rundt og landende på taget af bilen med de fem passagerer, hvilket kvæstede alle i bilen.

  Kødannelse skabte endnu et uheld

  Afspærringen ved ulykken og politi- og redningsarbejde skabte efterfølgende kø på motorvejsstrækningen, hvilket resulterede i endnu et uheld.

  Her blev tre personer sendt på hospitalet. Ingen af dem er kommet alvorligt til skade.

  TV MIDTVEST snakkede lørdag aften med indsatsleder Claus Ejlersen fra Midt- og Vestjyllands Politi om begge ulykke. Se mere i videoen herunder:

  Indsatsleder Claus Ejlersen om ulykken lørdag eftermiddag