TTH-træner er pisseirriteret over lortefinale

TTH-træner Patrick Westerholm er skuffet over præstationen i første DM-finale efter holdets flotte sæson.

TTH-træner Patrick Westerholm udtrykte sig meget klart om nederlaget på syv mål til BSV, og han var langt fra imponeret.

- Jeg er pisseirriteret. Jeg er frustreret over, at vi har spillet en flot sæson, og så leverer vi sådan en omgang lort i finalen, forklarede Patrick Westerholm umiddelbart efter kampen var slut.

- Vi laver for mange fejl, altså. Når vi kun laver 20 mål, så har man ikke en chance mod BSV. De dækker rigtig godt op, og målmand Søren Rasmussen står en fantastisk kamp, og så viser Nikolaj Markussen det fantastiske spillehumør, han er inde i. Vi forsøger at gå lidt frem, men så finder de Michael Knudsen inde på stregen, så vi finder ikke de rigtige løsninger forsvarsmæssigt, og heller ikke angrebsmæssigt, forklarede Patrick Westerholm, men understregede også, at DM-finalen ikke er tabt endnu.

- Det går jo hurtigt et eller andet sted. Hvis vi får fem redninger mere, eller stjæler bolden fem gange og laver fem kontrascoringer, så har vi jo hentet de fem-ti mål. Håndbold vender hurtigt, men det er sindssygt vigtigt for os, at vi får en god start på hjemmebane på lørdag. 

 

 

 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sport.