TTH henter stortalent hos konkurrenter: - En af ligaens mest spændende spillere

Stortalentet Aaron Mensing skifter til TTH Holstebro på en treårig kontrakt fra sæsonen 2020/2021.

TTH Holstebro har kigget mod SønderjyskE Håndbold for at finde forstærkninger til fremtiden i herrehåndboldligaen.

Her har TTH Holstebro hentet 21-årige Aaron Mensing ind på en treårig aftale, skriver klubben på sin hjemmeside.

Det er planen, at Mensing kommer til Holstebro fra sæsonen 2020/2021

- Jeg ser meget frem til at skulle starte et nyt kapitel i Holstebro, og skiftet er et ryk op i min karriere. Jeg tror, TTH Holstebro er det rette match for mig, så jeg kan fortsætte den udvikling, jeg er i gang med, siger Aaron Mensing ifølge pressemeddelelsen.  

- Herudover er målet naturligvis også at skabe resultater i Holstebro. Der er tydelige ambitioner i klubben, og det har været attraktivt for i min beslutning om at komme til Holstebro, lyder det.

TTH-direktør: Stort potentiale

TTH-direktør John Mikkelsen fortæller, at det er tydelige tegn på et stort potentiale, der har fået Holstebro-klubben til at kigge i retningen af den 198 centimeter høje bagspiller, der med sine 143 mål i herreligaens grundspil har gjort sig gældende på et højt niveau.

- Vi er stolte af, at vi igen kan præsentere en tilgang af en ligaprofil. Aaron har allerede nu vist, trods sin unge alder, at han indeholder masser af kvalitet – både som målfarlig afslutter, spilfordeler og forsvarsspiller.

- Han er en af ligaens mest spændende spillere og er fremtidens mand. Han kommer til at styrke vores i forvejen spændende spillertrup, siger John Mikkelsen.

Aaron Mensings sæson sluttede i april, da han rev en sene over i sin lillefinger. Målene han nåede at score inden da rakte dog til at gøre ham til topscorer i SønderjyskE. 

 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sport.