Syv mænd anholdt efter vildt slagsmål med knive og slagvåben

Politiet rykkede talstærkt ud, da der blev meldt om et masseslagsmål med flere rumænske mænd i Staby.

Syv rumænske mænd blev natten til lørdag anholdt efter et voldsomt slagsmål på en landejendom ved Staby vest for Ulfborg.

Præcist hvad der udløste slagsmålet, står indtil videre hen i det uvisse, men politiet oplyser, at en af de rumænske mænd på et tidspunkt sendte en sms til mændenes arbejdsgiver, fordi han var utryg ved at være på ejendommen. 

Meldingen i sms´en gik på, at mændene var fulde og var oppe at slås med knive og hamre.

 - Da arbejdsgiveren nåede frem, blev han angrebet af to brødre, som tilsyneladende var de mest aktive i slagsmålet. Den ene kom med to knive og den anden med en hammer, fortæller vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi, Jens Claumarch.

Skar sig i lægmusklen

Det lykkedes arbejdsgiveren at slippe væk og slå alarm, og politiet rykkede herefter talstærkt til stedet.

- Vi var derude med to hundepatruljer, to beredskabsvogne og en indsatslederbil. Når vi får en melding om, at syv personer er i slagsmål med knive og slagvåben, sender vi nok til, at vi kan sætte os på situationen, siger vagtchefen.

Ingen af de involverede kom til skade - bortset fra den ene af de to brødre, som måtte behandles på sygehuset i Herning. Men det skyldtes ifølge politiet formentlig, at han skar sig i den ene lægmuskel, da han prøvede på at sparke en dør ind under jagten på arbejdsgiveren.

Politiet overvejer nu, hvad mændene skal sigtes for. Ingen af dem bliver fremstillet i et grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.