Stor politiaktion - beskedent udbytte

Ransagning i Bjergby var en del af koordineret aktion mod rockere i Jylland og på Fyn - politiet betragter dog ikke adressen i Bjergby som en rockerborg.

Det var et led i en større koordineret aktion mod bande- og rockermiljøet, da politiet mandag formiddag ransagede i og omkring et hus i Bjergby mellem Holstebro og Viborg.

Udbyttet ved ransagningen i Bjergby var dog beskedent. Vicepolitiinspektør Michael Kjeldgaard oplyser til TV/MIDT-VEST, at betjentene fandt flere tyvekoster - blandt andet haveredskaber og havemøbler. En beboer blev sigtet for hæleri og har delvist erkendt.

Kjeldgaard understreger også, at politiet ikke betegner adressen som en rockerborg.

- Flere beboere har rettet henvendelse til os, fordi de synes, at det var mærkeligt med det høje plankeværk rundt om bygningen. Vi har så konstateret i dag, at der er ikke er tale om en rockerborg, sigger Michael Kjeldgaard.

Større udbytte andre steder

Den landsdækkende aktion blev gennemført af Task Force Vest - en enhed, der blandt andet efterforsker bander og organiseret kriminalitet - i samarbejde med fem jyske politikredse og politiet på Fyn. Og der var større udbytte de andre steder - i alt seks personer er blev anholdt, og politiet har blandt andet fundet våben, narkotika, tyvekoster og penge.

Udover Bjergby har politiet lavet ransagninger i blandt andet Aarhus, Horsens og Fredericia.

Interview med vicepolitiinspektør Michael Kjeldgaard:

 

Kjeldgaard

Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Samfund.