Stor interesse for ny friskole i Holstebro

350 børn er allerede tilmeldt den nye friskole i Vestbyen i Holstebro, efter der tirsdag var stormøde omkring de nye planer.

Der var langt større opbakning til planerne om en ny friskole i Holstebro, end forældregruppen bag havde håbet på.

- Det er jo helt overvældende. Vi vidste godt, at der var et behov, men ikke at opbakningen var så stor, som den er, siger Kenneth Tønning, der er talsmand for forældregruppen bag til Dagbladet Holstebro.

Tirsdag aften var flere hundrede interesserede samlet for at høre mere om planerne med den kommende friskole, Nyskolen, i vestbyen i Holstebro. 350 børn er allerede nu forhåndstilmeldt, og det er langt flere end forventet.

- Jeg er super tilfreds med i aften. Der var mange positive tilbagemeldinger. Vi gik allesammen nærmest grinende fra mødet i går. Det gik over al forventning. Elevtallet er altafgørende for økonomien, siger Kenneth Tønning til Dagbladet Holstebro.

Mod til at fortsætte planerne
Inden mødet havde forældregruppen bag de nye friskoleplaner ingen fornemmelse af, om projektet reelt kunne blive en realitet eller ej. Derfor giver det høje tilmeldingstal et godt prej om, at det er en god ide at fortsætte med skoleplanerne.

- Det her giver virkeligt energi fremadrettet. Det har været vigtigt for os at få slået nogle søm i, så vi har et godt udgangspunkt. Nu har vi noget mere konkret, vi kan arbejde ud fra og skabe et fornuftigt prospekt, siger Kenneth Tønning til Dagbladet Holstebro.