Mulle forlænger med TTH

22-årige Kristina "Mulle" Kristiansen fortsætter på ny to-årig kontrakt.

Team Tvis Holstebro har netop indsamlet en værdifuld underskrift. Playmakeren Kristina "Mulle" Kristiansen har nemlig sat sit navn på endnu en kontrakt for klubben, og det får forventningerne opad hos ligaholdets træner:

- Mulle passer godt til den måde, vi vil spille håndbold på, og hun er indbegrebet af vores spillestil. Hun har vist den rette indstilling til at flytte sig fra toppen af 1. division til der, hvor vi er i dag. Hun er indstillet på at tage et skridt mere, siger Niels Agesen, som selv netop er blevet forlænget på trænerposten i tre år frem.

Ung spiller i udvikling

Kristina Kristiansen kom til Team Tvis Holstebro, da hun var 17 år gammel, og hun trives i den vestjyske klub.

- Jeg har det rigtigt godt i klubben og får masser af spilletid. Det er vigtigt for mig, og så er det lige meget, hvad jeg tjener. Jeg udvikler mig godt her, og jeg har det godt i byen, siger hun i en pressemeddelelse.

Og spillerens udvikling er netop det store fokus, de kommende sæsoner.

- Jeg tror, på selv om hun er en eksplosiv og en hurtig spiller, at vi kan flytte nogle ting på den konto. Fysisk er der muligheder for at tage endnu et ryk og forbedre forsvarsspillet og blive en mere komplet spiller, mener træner Niels Agesen.

Kristina Kristiansen var i december en del af landsholdstruppen, der kæmpede til VM i Brasilien. Hendes mål er, at blive en fast del af landsholdet.

00:42 Luk video