Løkke: Pinligt med Botox-kommentar

Venstres formand Lars Løkke Rasmussen giver partifælle med den store hammer for Botox-kommentar til Thorning.

Venstres ordfører for landdistrikter og fiskeri, Thomas Danielsen, får et ordentligt gok i nødden af Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen for sin kommentar på Twitter under søndagens tv-debat mellem Løkke og statsminister Helle Thorning-Schmidt (S).

Her skrev Thomas Danielsen:

"Beklager HTS (Helle Thorning-Schmidt, red.). Folkets panderynker kan ikke fjernes med Botox".

En bemærkning, der ikke gik upåagtet hen på Twitter, hvor også Liberal Alliances leder, Anders Samuelsen, bød ind med et tweet om, at han "tager 100 % afstand fra det niveau".

Og Thomas Danielsen beklagede efterfølgende sin Botox-kommentar.

"Mit tweet i aftes har skabt stor debat. Jeg beklager Botox-sammenligningen. Budskabet burde have været: Der er ingen nemme løsninger", skrev han på Twitter mandag morgen.

Løkke: Under lavmålet

Men da Thomas Danielsen så skulle uddybe sin beklagelse til Ekstra Bladet, så skete ved at sige, at han "kun kender to personer, der bruger Botox: Ole Henriksen og Helle Thorning".

Også over for TV Midtvest fastholder Thomas Danielsen, at hans botox-kommentar var velovervejet:

- Det var meget velovervejet i forhold til at det ramte "spot on" til problemets kerne. Problemets kerne er netop, at der ikke er nogle nemme løsninger. Botox kan være godt til mange ting, og det har jeg bestemt ikke noget imod, selv om jeg ikke kender så mange, der bruger det ud over Statsministeren og Ole Henriksen.

Hele miseren fik mandag Lars Løkke Rasmussen til at sætte Thomas Danielsen offentligt på plads:

- Jeg synes, at det er pinligt og under lavmålet, lød det kort men med hørbart eftertryk fra Venstres formand, da han mandag gæstede Venstres Ungdom som led i partiets valgkampagne.

/ritzau/


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Politik.