Knivstikkeri i Holstebro: Tre mænd sigtes for grov vold - to er fortsat efterlyst

Torsdag morgen meldte tre mænd sig selv for knivstikkeriet i Holstebro i weekenden. To mænd er fortsat efterlyst.

Opdateret d. 30. april kl. 17:40: Tidligere fremgik det af artiklen, at de tre mænd var sigtet for forsøg på manddrab. Det var den oprindelige sigtelse. Ved dagens grundlovsforhør fandt retten kun, at de tre mænd kunne varetægtsfængsles på en begrundet mistanke om grov vold.

Torsdag morgen kunne politiet i Holstebro anholde og sigte tre mænd for grov vold.

Det drejer sig om tre mænd i alderen 20-30 år, som i morges meldte sig selv for weekendens knivstikkeri i Trekanten i Holstebro.

- De valgte at komme ind og melde sig selv, og så kunne vi skride til anholdelse, fortæller Torben Ladefoged, der leder politiets efterforskningsafdeling i Holstebro.

De er nu sigtet for grov vold i sagen, hvor en 24-årig og en 25-årig mand blev stukket i låret og brystet i Trekanten i Holstebro lørdag aften.

Han oplyser, at de tre mænd er en del af en persongruppe, som politiet i forvejen havde kendskab til, og at politiet forventede, at de ville melde sig selv.

Men sagen slutter ikke der.

- Der er stadig to mistænkte på fri fod, som vi selvfølgelig gerne vil snakke med. De ved formentlig godt, hvem de er, siger Torben Ladefoged.

Politiet oplyser, at de mistænkte er mænd fra lokalområdet.

De tre sigtede skal i grundlovsforhør i Holstebro i dag klokken 12.30.

Det er to unge mænd på 24 og 25 år, der er blevet stukket med en kniv lørdag aften. Den ene i låret og den anden i brystkassen. De er begge to uden for livsfare.

 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien 112.