Gav Nikolaj stor oplevelse: Heino Hansen rørt over takkekort fra ung vestjyde

Heino Hansen blev rørt over et kort, efter han valgte at give Nikolaj Ellgaard Jensen en stor oplevelse som plaster på såret for tilbagetrukket royal invitation.

Nikolaj Ellgaard Jensen Heino
Foto: Collage

Han var blandt de særligt udvalgte til en tur på slottet og havde allerede købt et fødselsdagskort til prinsen, men dét viste sig, at han ikke ville få brug for.

I ugerne op til prins Christians 18-års fødselsdag stod det klart, at Nikolaj Ellgaard Jensen fra Ulfborg alligevel ikke skulle til bal på slottet.

Holstebro Kommune endte nemlig med at trække invitationen til den unge vestjyde tilbage, selvom han af ungdomsskolen havde fået at vide, at han godt kunne gøre sig klar til fest med de kongelige.

Det fortalte Nikolaj Ellgaard Jensen og hans familie til TV MIDTVEST, og det fik komiker Heino Hansen til tasterne.

På Facebook inviterede den folkekære komiker vestjyden og hans familie på middag og efterfølgende comedyshow på Hanstholm Madbar som en form for plaster på såret.

4:09
Hør både Heino Hansen og Nikolaj Ellgaard Jensen sætte ord på aftenen her.
Foto: Poul Gerner / TV MIDTVEST

Og hvilket plaster på såret det var. Der var i hvert fald ingen tvivl om, at det var en glad 18-årig, der sidste mandag satte sig til bords med Heino Hansen.

- Jeg synes, det har været megagodt. Det har været megasejt at sidde og spise med Heino. Det hjælper meget med plastret på såret, så jeg er meget glad, sagde Nikolaj Ellgaard Jensen mandag aften til TV MIDTVEST.

Fik rørende kort

At det ikke lykkedes Nikolaj Ellgaard Jensen at aflevere sit fødselsdagskort til prinsen, betød ikke, at Heino Hansen skulle snydes.

Efter mødet i Hanstholm viste den generøse komiker nemlig et håndskrevet kort fra Nikolaj og hans forældre frem på Instagram.

Her skrev familien blandt andet, at hvis Heino Hansen indimellem drømmer om at gøre en forskel, kan han godt sætte flueben ud fra den drøm.

Og ordene gik lige ind hos komikeren.

- Jeg blev rørt. Den er ikke så meget længere. Vi komikere bruger så meget tid på at slå os selv i hovedet med, at vi ikke har et rigtigt arbejde. Når man så får sådan et kort, bliver man mindet om, at man faktisk laver noget, og kan tilbyde noget, der har en værdi for nogen en gang imellem, siger Heino Hansen til BT.