Alle medarbejdere testet: Syv smittet med corona på fjerkræslagteri

Coronaen har ramt fjerkræslagteriet HKScan i Vinderup. Syv personer er smittet, så nu er alle medarbejdere blevet testet.

Fjerkræslagteriet HK Scan i Vinderup er hårdt ramt af corona. Syv ansatte er testet positive og alle de resterende medarbejdere er blevet testet.

quoteVi har to fokuspunkter, at vores medarbejdere føler sig sikre, og at vi kan fortsætte produktionen.

Jukka Nikkinen

De syv medarbejdere er sendt hjem, indtil de kan fremvise negative tests, ligesom alle deres kollegaer, som arbejder i samme område af virksomheden, blev sendt hjem med det samme i starten af ugen.

- Alle blev sendt i karantæne derhjemme. Og så testede vi næsten alle medarbejdere i går med en hurtig test, og der er ikke flere, som er testet positiv for corona, så de fleste er tilbage, forklarer Jukka Nikkinen, som er administrerende direktør for HKScan.

Ramt for anden gang

Virksomheden har også tidligere haft corona indenfor døren. Tilbage i marts havde de nogle få, som havde corona.

- Vi havde et par tilfælde i starten af coronapandemien, men vi gør meget ud af, at her er sikkert for vores personale, forklarer Jukka Nikkinen.

Nu håber virksomheden, at de kan undgå flere tilfælde. De har stor fokus på hygiejnen og har inddelt arbejdspladsen i zoner, så alle 550 medarbejdere ikke kommer de samme steder.

- Vi har to fokuspunkter, at vores medarbejdere føler sig sikre, og at vi kan fortsætte produktionen, forklarer Jukka Nikkinen.

Og indtil videre har virksomheden ikke måttet skuffe deres kunder.

- Som det er nu, kan vi fortsætte med at levere som normalt, siger Jukka Nikkinen.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sundhed.