Tjekkisk talent skal krydre Blue Fox offensiven

For kort tid siden offentliggjorde Blue Fox forlængelsen med den tjekkiske succes i defensiven, Ales Sova, nu står endnu en tjekke klar.

Foto: Arkiv

Der bliver smidt ekstra krydderi i Blue Fox truppen med tilgangen af den 25-årige tjekkiske angriber Adam Havlik, som er ny mand i den midtjyske offensiv.

Adam Havlik kommer senest fra en sæson præget af mange forskellige klubber, men har forinden da haft 4 sæsoner i Orli Znojmo, som til dagligt optræder i den østrigske liga. Netop i klubben Orli Znojmo spillede han med landsmanden og Blue Fox spilleren, Ales Sova, så det er et godt bekendtskab der igen skal bygges på i Herning, skriver den herningensiske storklub i en pressemeddelelse til TV MIDTVEST.

Opholdet i den tjekkiske klub har været med stor succes, alene i de 2 sidste sæsoner i Orli Znojmo lavede han 104 point i 104 kampe i grundspillet. Det placerede ham i den bedste af de 2 sæsoner som nummer 6 på pointlisten i den østrigske liga med flere store og velkendte navne bag sig. En kvalitet som også cheftræner, Todd Bjorkstrand, fik øje på i sin tid i den østrigske liga.

- Adam Havlik er en hurtig og teknisk funderet spiller, og så har han en flot statistik fra den østrigske liga. Med vores baggrundsviden på Adam forventer vi at få en offensiv bærende spiller på vores hold, som stadig har en rigtig god alder i forhold til videre udvikling og med masser af ambitioner, fortæller cheftræner Todd Bjorkstrand om sin nye offensive tilførsel.

Klubben pointerer, at kontrakten med Adam Havlik er betinget af en endelig godkendelse fra DIU.

Så snart, det er på plads, kan den nye spiller se frem til at trække i trøjen med nummer 88.