Snu sex-krænker på spil i regionen

24-årig lokker piger hjem til sig for at lave såkaldte sundhedsundersøgelser.

Pigerne er blevet kontaktet via Facebook. Her lover krænkeren dem, at de kan blive event-piger for Monster Energy - en virksomhed der sælger energidrik.

SundhedsundersøgelseMen pigerne skal først til en sundhedsundersøgelse, som foregår hos den 24-årige.Her måler og lytter han dem flere steder på kroppen. Det sker, for at de kan blive forsikret.

På spil i flere byer

Ifølge politiet har en stribe piger i både Herning og Skive anmeldt ham for 30 lignende krænkelser. Nogle af pigerne er helt ned til 14 år.

- Jeg kan bedst karakterisere ham som værende en snu, ung mand, der bevæger sig lige på og over grænsen af det tilladte. Den moralske grænse set i min optik, den har han overtrådt for længst, siger Niels Bach, politiassistent, lokalpolitiet Skive. 

Sigtet

Nu er den 24-årige sigtet for blufærdighedskrænkelse. Monster Energy afviser overfor TV MIDTVEST at lægeundersøgelser er nødvendige for deres eventpiger.Firmaet fortæller også, at manden har været ansat hos dem tidligere, men at ansættelsen er ophørt.

I indslaget herunder fortæller nogle piger deres udlægning af sagen.

 

 

Flere piger advarer om en sex-krænker, der lokker piger i Holstebro med event-jobs - men først skal de til en læge-undersøgelse hos ham. Nogen af pigerne er helt ned til 14 år. Manden har over 30 lignende sager på halsen - fra blandt andet Skive og Herning.

Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.