Rottweiler bed to-årig pige

En Rottweiler skaber utryghed i et Boligområde i Herning. Mandag bed den en to-årig pige, der var ude at gå med sin farmor.

To-årige Julie fra Herning humper stadig, når hun går. Mandag eftermiddag blev hun angrebet af en rottweiler. Den blev holdt i snor af en voksen, men hundelufteren kunne ikke styre hunden.

- At der går en hund rundt, som man ikke kan styre, det er uacceptabelt, siger Julies far, Mads Bøttiger Wallberg Sørensen fra Herning. Han har anmeldt bidoverfaldet til politiet. Og undrer sig over, at hunden kan få lov at gå rundt uden mundkurv, mens sagen efterforskes.

- Man er da nødt til at sikre at der ikke sker noget lignende, mens sagen bliver behandlet, mener han.

Flere overfald på samvittigheden

Familien har flere dårlige erfaringer med rottweileren. Den har nemlig også angrebet farmorens hund.

- Det bestyrker os selvfølgelig i at ejerne ikke har ordentligt kontrol over deres hund, siger Mads Bøttiger Wallberg Sørensen.

Politiet i Herning bekræfter at der er modtaget en anmeldelse mod hunden, og at den også har yderligere en anmeldelse liggende. Begge sager bliver lige nu efterforsket. Derudover har politiet ingen kommentarer til sagen.

Dyreinternat har nu hentet hunden

Til gengæld har politiet nu handlet på sagen. Vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Allan Riis, forklarer at hunden her til aften er blevet hentet af et dyreinternat.

hundebidweb4_1.jpg

Sådan ser to-årige Julies ene balle og hofte ud efter hun blev bidt af Rottweileren. Billedet er taget hos lægen.

En Rottweiler skaber utryghed i et boligområde i Herning. Nu efterlyser forældrene til en lille pige handling fra politiet.

Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.