Blue Fox: Sidste periode blev afgørende mod Rødovre

Herning Blue Fox og Rødovre Mighty Bulls fulgtes pænt i opgøret søndag. Men i tredje periode trak hjemmebaneholdet fra gæsterne på isen.

Arkivfoto
Arkivfoto

Herning Blue Fox måtte søndag se sig slået med 6-4 på udebane mod Rødovre.

Nederlaget blev grundlagt i tredje periode. Inden den stod der 3-3, men Rødovre tog sejren ved at sende pucken i mål yderligere tre gange inden for de sidste 20 minutter, mens Herning blot fik pyntet på resultatet med en enkelt scoring.

Steffen Klarskov Nielsen gjorde det først til 4-3 med sin anden scoring i kampen. Oliver Kjær fulgte op og sendte for alvor Rødovre på sejrskurs med sit mål til 5-3.

Hernings Morten Poulsen skabte spænding på ny ved at reducere, men Rødovres Phillip Schultz lukkede til sidst kampen.

Sejren bringer Rødovre op på syv point på syvendepladsen efter syv kampe. Herning har spillet otte kampe og har 12 point på femtepladsen.

Aalborg Pirates vandt søndag 4-1 over Sønderjyske og er dermed fortsat et enkelt point efter topholdet Rungsted Seier Capital.