Ny chance til Blue Fox

Hernng Blue Fox hentede en smal 2-1 sejr på udebane mod Odense Bulldogs

Herning Blue Fox vandt 2-1 på udebane over Odense i den sjette kvartfinale i slutspillet

Ishockeyspillerne fra Herning Blue Fox var under pres inden det sjette kvartfinaleopgør mod Odens Bulldogs i aften på udenebane. Spillerne stod imidlertid for presset og hentede en smal 2-1 sejr hjem.

Dermed får Herning-mandskabet mulighed for at afgøre kvartfinaleserien på hjemmebane i den syvende og sidste kamp på fredag.

Blue Fox startede kampen bedst, men begge hold havde i 1. periode flere muligheder for at få pucken i mål.  Det blev dog Hernings Kyle Essery, som åbnede scoringen.

Essery blev, efter fine kombinationer bag hjemmeholdet mål, spillet fri og lagde pucken i i mål til stillingen 1-0 efter otte minutter.

I  2.periode gjorde Jordan George det til 2-0 efter en pasning tæt under mål og den stilling holdt til pausen inden 3. periode.

Med ti minutter tilbage af kampen kom der fornyet spænding om resultatet, da Mathias  Thinnesen efter et Odense-powerplay scorede for hjemmeholdet.

Hjemmeholdet pressede Herning voldsomt mod slutningen af kampen, men Blue Fox spillerne sled sig til sejren, og kunne rette blikket mod opgaven på fredag i Herning.