Musical: Anette Heick er flyttet til Herning

Anette Heick er flyttet til Herning for en stund. Lige nu bruger hun alt sin tid på at øve sig i rollen som Evita.

Der bliver øvet til sent om aftenen i Kongrescentret i Herning, for der er mange ting, der skal sidde i skabet, når man spiller hovedrollen i en musical.

- Der er et af numrene, der er meget, meget udfodrende for mig. Jeg har ikke kunnet fået koordineret arme,ben og røv havde jeg nær sagt, men nu er den ved at være der, siger Anette Heick. 

Der bliver øvet igennem på scenen i Kongrescentret i Herning.
Der bliver øvet igennem på scenen i Kongrescentret i Herning.
Foto: Svend Vilhelm Mikkelsen, TV MIDTVEST

I år er det 100 år siden at den tidligere argentinske førstedame Eva Peron blev født, og derfor har kongrescentret i Herning kastet sig over at opsætte musicalen Evita, der handler om hendes liv.

- Evita er jo et af de allerfedeste musicalpartier overhovedet. Alle ord er på musik og det er ekstremt kompliceret musik, siger Anette Heick. 

Prøverne har været i gang siden begyndelsen af januar. I den seneste måned har der været øvet næsten hver dag og til sent om aftenen, og Anette Heick er derfor flyttet til byen - i en lejlighed lige ved siden af kongrescentret.

- Der kommer jo et tidspunkt hvor vi spiller, så har jeg fri om eftermiddagen, og så er det rart, at have et sted at være, fortæller Anette Heick. 

Selvom der stadig er mange ting, der mangler at falde på plads, så er holdet bag musicalen helt sikre på, at de nok skal blive klar til premieren den 4. april. 

Evita blev første gang spillet i 1978. 

 

Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Kultur.