Morten Duncan stopper og bliver angrebstræner i FCM

FC Midtjyllands angribere får kyndig vejledning, når Morten "Duncan" Rasmussen bliver angrebstræner i klubben.

Angriberen Morten "Duncan" Rasmusen stopper til sommer karrieren og bliver angrebstræner i FC Midtjylland.

Den 34-årige aarhusianer vender dermed tilbage til klubben, som han repræsenterede fra 2012 til 2015.
    
 - Værdierne i FC Midtjylland er fantastiske, og både personligt og familiemæssigt var det en pragtfuld tid, da jeg var i klubben sidst, så både jeg og min familie ser meget frem til at vende tilbage, siger Morten "Duncan" Rasmussen i en pressemeddelelse fra FCM.
    
Angriberen har scoret 145 gange i den danske Superliga, og derfor kan FCM's angribere se frem til kyndig vejledning, når målræven tiltræder i mesterklubben til juni.

Førende på specialisttræningen

Planen er, at Morten "Duncan" Rasmussen skal hjælpe til på både ungdomsholdene og superligaholdet, fortæller sportschef Svend Graversen.
    
 - "Duncan" kommer til at arbejde i hele klubben - fra U17 over U19 og transitionsspillere til spillerne i superligatruppen - og vi har en ambition om at være førende på specialisttræningen i dansk topfodbold, hvilket vi understreger yderligere med ansættelsen af "Duncan", siger Graversen.
    
Morten "Duncan" Rasmussen indledte karrieren i AGF, men var i sin aktive karrieren forbi flere danske klubber - FCM, Brøndby og AaB.
    
I udlandet repræsenterede han skotske Celtic, Mainz i Tyskland samt tyrkiske Sivasspor, inden han i 2018 drog til polsk fodbold. I øjeblikket er han på kontrakt i Enosis Paralimni i Cypern.
    
/ritzau/
  

 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.