Lokal DF’er modtager advarsel

Herning-politikeren Kasper Ravn Fredensborg har tidligt fredag morgen modtaget en skriftlig advarsel fra Dansk Folkepartis hovedbestyrelse.

Kasper-Ravn-Fredensborg-pas.jpg

En uheldig kommentar på et blogindlæg er skyld i, at Dansk Folkepartis Kasper Ravn Fredensborg nu har modtaget en advarsel fra sine partifæller. Hele sagen begyndte da Naser Khader på sin blog på bt.dk skrev om de mange flygtninge, der har mistet livet ved at tage flugten i både mod Europa fra blandt andet Nordafrika og Mellemøsten. Det kommenterede Kasper Ravn Fredensborg med følgende:

- De kunne jo også bare lade være! Hvad er der galt med at blive i sit land og kæmpe for en bedre fremtid? Jeg har ikke ondt af de, der drukner på den farefulde tur! Deres valg, deres skæbne.

Det er den kommentar, som fredag morgen har fået Dansk Folkepartis partisekretær, Poul Lindholm Nielsen til at sende en skriftlig advarsel til byrådsmedlemmet fra Herning.

- Jeg håber, at du forstår, at du med dit blog-indlæg og udtalelser har bidraget til dårlig omtale både af dig selv og Dansk Folkeparti, lyder det blandt andet i mailen, som Kasper Ravn Fredensborg svarede på klokken 06:43:

- Jeg beklager den røre og den unødvendige og negative omtale, som mine udtalelser har tilvejebragt. Jeg beklager mange gange, skriver Herning-politikeren ifølge Poul Lindholm Nielsen i svaret på den skriftlige advarsel.

Partisekretæren ser advarsel som et punktum i sagen, og han forudser, at den ikke vil få yderligere konsekvenser, medmindre byrådsmedlemmet giver udtryk for andre upassende holdninger i fremtiden, skriver bt.dk.

Kasper Ravn Fredensborg er medlem af Børne- og familieudvalget samt Kultur- og fritidsudvalget i HerningKommune.