I bedring efter cross-uheld

SuperCross-arrangør beklager, at en ung kvinde kom til skade - men betegner det som sort uheld, at stuntet fik så alvorlige konsekvenser.

Den unge kvinde, der fredag aften brækkede en ryghvirvel under et stunt til SuperCross-stævnet i Herning, har det efter omstændighederne godt.

Det fortæller arrangøren af SuperCross Herning, Lars Green, til TV MIDTVEST.

- Hun er stabil. Hun er hjemme igen efter en enkelt overnatning på sygehuset, og hun har fået at vide, at om to måneder er hun frisk igen, fortæller han.

Lars Green mener, at der var taget de fornødne forholdsregler inden stuntet - og understreger, at den unge kvinde, der i øvrigt selv kører motocross, var informeret om, at man godt kunne slå sig.

- Det er så nogle meget uheldige omstændigheder, der gør, at hun brækker en ryghvirvel. Vi har set det her stunt udført mange gange sydpå, og der er aldrig sket noget. Det er sort uheld, og vi er meget kede af det på hendes vegne. Det var også derfor vi valgte at aflyse stuntet om lørdagen, siger Lars Green.

Til spørgsmålet om, hvorvidt man vil bruge en tilskuer til sådan et stunt en anden gang, svarer arrangøren.

- Jeg tror ikke, at vi kommer til at udføre et lignende stunt. Men i SuperCross Herning finder vi på lidt af hvert, så man ved aldrig, om vi finder på noget sjovt igen.

Interview med Lars Green:


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Samfund.