Førerhold på suveræn sejrskurs

FC Midtjylland tordner derudaf i Superligaen, og søndag gik det ud over de forsvarende danske mestre AaB.

Superligaens førerhold, FC Midtjylland, vandt igen, da klubben søndag aften slog AaB 2-0 på hjemmebane.

Fuld kontrol

Midtjyderne leverede en god præstation, gav ikke mange chancer væk, og var til gengæld skarpe foran AaB-målet, hvor Marcos Urena og Sylvester Igboun scorede.

- Vi var i fuld kontrol fra start til slut. Holdet leverede en taktisk disciplineret indsats, og dagens sejr er et resultat af en god kollektiv præstation, siger træner Glen Riddersholm. '

Sejr i nøglekamp  

Med dagens sejr har FC Midtjylland nu 16 point ned til de forsvarende danske mestre fra AaB, der er nummer fem. Randers FC er på andenpladsen, 10 point efter topholdet.

- Sejren var en nøglekamp i forhold til AaB som konkurrenter. Jeg er glade for, at vi er så langt foran AaB nu, og det betyder, at det ikke lige er dem, som vi skal holde øje med i bakspejlet, siger FCM-træneren.

FC Midtjylland manglede flere profiler søndag, hvor hverken Morten "Duncan" Rasmussen, Jakob Poulsen og Petter Andersson var med, men det var ikke til at se på midtjydernes præstation.

- Vores midtbane var næsten helt ny i dag, men alligevel spillede vi rigtig, rigtig godt. Jeg troede ikke en gang, vi kunne spille så godt med vores a-kæde. Det ser rigtig godt ud for os, må man sige.

Luksussituation   

I følge træneren og holdets anfører står holdet lige nu i en ren luksussituation.

- Vi har tidligere været meget afhængige af vores profiler, men vores bredde er blevet styrket markant, siger FC Midtjyllands anfører, Kristian Bach Bak.

/ritzau/