Fodbold: FCM sender angriber til Sønderjyske

Sønderjyske lejer den ukrainske angriber Artem Dovbyk af FC Midtjylland for resten af sæsonen.

Sønderjyske har været på rov i FC Midtjylland.

Den sønderjyske superligaklub har lejet den ukrainske angriber Artem Dovbyk i FCM. Lejeaftalen løber for resten af sæsonen, skriver Sønderjyske i en pressemeddelelse.

- Vi har været på udkig efter en forstærkning til vores angreb, fordi vi i øjeblikket kun har to fuldblodsangribere i truppen, og det har vi vurderet, er lige lidt nok.

- Derfor glæder det os, at vi har kunnet hente Artem Dovbyk ind på en lejeaftale. Det er en spiller, som vi kender og har set i FC Midtjylland, og der er ingen tvivl om, at han kan give os noget kvalitet og øget konkurrence i angrebet.

- Han er en hurtig, fysisk stærk angriber, som passer fint ind i vores spillestil og den måde, vi gerne vil spille på, siger Sønderjyskes sportschef Hans Jørgen Haysen i pressemeddelelsen.

Den 22-årige ukrainer kom til FC Midtjylland fra Dnipro i hjemlandet i januar 2018.

Det er siden blevet til 22 kampe med et mål til følge for midtjyderne.

- Artem fortjener mere spilletid. Han arbejder stenhårdt til træning, og han er kommet flot tilbage efter en langvarig skade.

- Nu ser alle parter frem til, at han i Sønderjyske kommer ind i et forløb, hvor han spiller fast, siger FCM's sportschef, Svend Graversen, til klubbens hjemmeside.

Dovbyk har optrådt fem gange for det ukrainske U21-landshold.

/ritzau/


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.