FCM-træner tror ikke på kvartfinaleplads efter CL-nederlag

FCM Håndbolds træner Helle Thomsen har svært ved at tro på en kvartfinaleplads i Champions League efter knebent nederlag i Bukarest.

FCM Håndbold tabte fredag aften 22-24 ude til CSM Bukarest i Champions League-hovedrunden.

Trods en god indsats i Rumænien ser FCM-træner Helle Thomsen ikke lyst på muligheden for at blive blandt de fire bedste hold i gruppe 2, der går videre til kvartfinalerne.

- Som jeg har sagt inden kampene, så er det lidt urealistisk. De her får flere point på hjemmebane, så det bliver ikke nok med en sejr over dem - plus vi skal også vinde i Sävehof. Vi må sige, at de fire store hold i vores pulje ligner nogen, der går videre nu, siger Helle Thomsen til DR Sporten.

Hun så sit hold føre 12-10 ved pausen over CSM Bukarest, der trænes af danske Kim Rasmussen, og som i begrænset omfang gjorde brug af Maria Fisker på venstre fløj.

Det lykkedes dog ikke for den danske klub at hente point, og dermed er FCM Håndbold henvist til femtepladsen i gruppen med fem point for seks kampe.

De danske mestre er et point efter makedonske HC Vardar, der har seks point på fjerdepladsen, dog for fem kampe.

CSM Bukarest har syv point for seks kampe og ligger i toppen sammen med montenegrinske Buducnost og ungarske Györ, der begge har syv point for fem kampe.

Svenske Sävehof er sidst uden point.

/ritzau/


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.