FCM-målmand erstatter skadet Lössl på landsholdet

Jonas Lössl er blevet skadet og har meldt afbud til landsholdets kommende kampe. Jesper Hansen erstatter ham.

En mindre skade betyder, at målmand Jonas Lössl må melde afbud til det danske fodboldlandsholds kommende kampe mod Wales og Irland i Nations League.

Det skriver Dansk Boldspil-Union (DBU) på Twitter.
    
Som erstatning for 29-årige Lössl, der til daglig spiller i engelske Huddersfield, har landstræner Åge Hareide udtaget FC Midtjylland-målmand Jesper Hansen.
    
Lössl startede på banen lørdag og blev ikke skiftet ud, da Huddersfield spillede 1-1 med West Ham i Premier League, men målmanden pådrog sig altså tilsyneladende en mindre skade i forbindelse med kampen.
    
Det er uklart, hvilken type skade det drejer sig om.

Kan spille sin første A-landskamp

Mandag udtog landstræneren de første 21 spillere til de to kampe. FC København-forsvareren Andreas Bjelland er siden blevet efterudtaget.
    
Jonas Lössl har spillet en enkelt A-landskamp og har været fast reserve i en længere periode. Han var blandt andet med ved sommerens VM-slutrunde, dog uden at se banen.
    
33-årige Jesper Hansen har stadig sin første A-landskamp til gode. Han har tidligere i karrieren optrådt på diverse ungdomslandshold og er desuden noteret for fire kampe på ligalandsholdet.
    
Danmark møder Wales på udebane fredag 16. november og tager imod Irland på hjemmebane i Aarhus tre dage senere.
    
Det bliver danskernes tredje og fjerde kamp i den europæiske landsholdsturnering. De to første bød på en 2-0-sejr over Wales på hjemmebane i september og 0-0 ude mod Irland i oktober.
    
/ritzau/
  

  


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.