FCM må undvære skadet Dahlin

Topholdet fra FC Midtjylland må undvære målmand Johan Dahlin, der er skadet efter en nærkamp med AaB's Thomas Enevoldsen.

FC Midtjylland må undvære holdets målmand Johan Dahlin, når Alka Superligaens suveræne førerhold fredag møder Silkeborg.

Den svenske keeper kan ikke komme i aktion i hjemmekampen mod ligaens bundprop, da han har fået et stræk i ledkapslen og ledbåndet.

Skaden opstod i søndagens 2-1-sejr i Aalborg mod AaB, hvor Dahlin fik et slag over anklen i en nærkamp med nordjydernes Thomas Enevoldsen.

Johan Dahlin har på hjemmebane gjort det godt for FCM, da det endnu ikke er lykkedes modstanderne at score på svenskeren, efter at han kom til i vinterpausen fra Genclerbirligi i tyrkisk fodbold.

I stedet for Dahlin har FCM-træner Glen Riddersholm udtaget Lasse Heinze, der for første gang i foråret er en del af truppen. Det bliver dog med stor sandsynlighed Jakob Haugaard, der skal vogte målet mod Silkeborg.

Midterforsvareren Jim Larsen og den svenske midtbanespiller Petter Andersson er tilbage i FCM's trup, efter at duoen var ude mod AaB.

Kampen mellem FCM og Silkeborg spilles fredag klokken 18.30.

 

/ritzau/


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.