En ferie til Thailand ændrede Tonys liv: - Folk tog afstand og vendte mig ryggen

Det har på godt og ondt haft store konsekvenser for midtjyske Tony Dakota, at han på en rejse til Thailand fik øjnene op for ladyboys.

2:47
Mød Tony Dakota i videoen her.
Foto: Mikkel Eskelund, TV MIDTVEST / Sarah Katrine Houe, TV MIDTVEST

Egentlig lever Tony Dakota som mange andre midt- og vestjyder.

Han bor på en helt almindelig villavej i Ilskov ved Herning, har børn og børnebørn, et helt almindeligt job og en Toyota Yaris holdende i indkørslen - og så er han nyforelsket i Saiyan.

- De der asiatiske piger kan jeg simpelthen ikke stå for. De er jo søde og så smukke. Ladyboys er mange gange mere feminine end almindelige piger, siger han.


Ikke forelsket i underlivet

Det var på en ferie til Thailand med sin danske hustru og nogle venner, at midtjyden blev meget betaget af ladyboys.

- Det endte med, at jeg blev forelsket i en af de her ladyboys og sagde til min ekskone, at jeg var blevet forelsket i en anden, så det var slut, forklarer Tony Dakota.

Sidan da har han været på flere ferier i Thailand, og det var på en af dem, han mødte den i dag 31-årige Saiyan.

De blev gift i november blot tre og en halv måned efter, de over telefonen havde besluttet at blive kærester.

- Det, der gjorde, at forelskelsen accelererede så hurtigt, som den gjorde, var hendes væremåde. Hendes omsorg. Om det er en pige eller en ladyboy er jeg altså ligeglad med. Det var ikke hendes underliv, jeg blev forelsket i. Det var øverste etage, siger han.

Hvorfor vil du ikke have en dansk kvinde?

- Så skal jeg til at have en på min egen alder. Det gider jeg sgu da ikke, når jeg kan få en, der er 20 år yngre, siger han klukkende.

0:20
Hør Saiyan Dakota fortælle, om, hvad hun faldt for ved Tony Dakota.

Fulgt af kamerahold

Midtjyden er i øjeblikket aktuel i Discoverys serie "Grænseløst Forelsket", der følger en række danskere, der har fundet kærligheden ude i den store verden.

En hel del har allerede stiftet bekendtskab med midtjyden og hans historie om, hvordan han på ferien med sin daværende kone stiftede bekendtskab med thailandske ladyboys og senere forelskede sig i Saiyan, som han i dag er gift med.

Men det har ikke været uden omkostninger for Tony fra Ilskov at fortælle om sit forhold og sin forkærlighed for ladyboys.

Der er kommet flere tusinde reaktioner på sociale medier, som har har budt på alt fra støttende kommentarer fra folk, der har respekt for Tony Dakotas beslutning om at følge kærligheden, til hånende kommentarer fra folk, som ikke har den store forståelse for midtjydens valg.

Vennerne forsvandt

Sådan var det på mange måder også, da Tony Dakotas egne kollegaer, venner, bekendte og familie blev bekendte med hans betagelse af og senere forhold med ladyboys.

- Min gamle vennekreds faldt væk. Om det var, fordi de tog parti med min ekskone, eller om det var mit valg, der gjorde det, ved jeg ikke.

- Det var rigtig svært. Folk tog afstand og vendte ryggen. Der var kammerater, der har været der i 30-40 år, som var væk. Det havde jeg det vanskeligt med at forstå, fortæller han.

Hvor vennerne svigtede, så det anderledes ud med familiens reaktion.

- De (Tonys to børn, red.) har taget imod hende med åbne arme og accepterer hende fuldt ud. De er glade for hende, og det er mine børnebørn også. Som min gamle mor siger: "Er du glad, er jeg også glad. Det valg, du tager, er dit", fortæller midtjyden.

Fremtiden er på plads

Selv er Tony Dakota rigtig godt tilfreds med, at han fulgte sit hjerte og er endt der, hvor han nu engang er.

- Min vej i livet er anderledes end din. Det behøver ikke betyde, at jeg er gået forkert. Jeg føler, jeg er landet på den rette hylde, og jeg har det fint med det, siger han.

Selvom Tony Dakota er glad for den hylde, han han fundet sin plads på, drømmer han stadig om en tilværelse, hvor det at vente på et videoopkald fra sin elskede ikke er hverdag.

- Vi drømmer om at være sammen hele tiden ligesom alle andre ægtepar. Det er vores allerstørste drøm. Alt muligt andet er sådan set lige meget. Det er mindre vigtigt hvor, bare vi kan være sammen, siger han.

Mens de danske regler for familiesammenføring kan blive et benspænd for at fuldende den drøm på dansk jord, går parret med planer om at bygge et hus på Saiyans mors jord med en veranda og udsigt over en fiskesø, hvor Tony Dakota allerede drømmer om få sin morgenkaffe.