Blue Fox tilbage i guldkampen

Med en storsejr over Odense Bulldogs torsdag aften melder Herning Blue Fox sig atter ind i kampen om DM-guldet.

Det blev til en sejr på hele 8-1, da Herning Blue Fox torsdag aften besøgte Odense. Men det var ikke en midtjysk målfest, der var lagt op til fra starten.

Odense Bulldogs bragte sig nemlig foran ved en scoring af Michael Eskesen efter blot 21 sekunders spil.

Solidt comeback

Herning kom dog hurtigt tilbage i kampen. Efter første periode førte Herning Blue Fox 1-3. I anden periode scorede de yderligere to gange.

Ydmygelsen blev fuldendt, da herningenserne leverede tre scoringer i tredje periode, så slutresultatet blev 1-8.

Kan udligne i næste kamp

Herning Blue Fox reducerede dermed til 2-1 i den samlede stilling. Lørdag aften spiller de to mandskaber næste finalekamp i Herning.