Blue Fox-back forlænger

Herning Blue Fox’s DM-sølvvindere får glæde af forsvarsspilleren Rasmus Nielsen I yderligere to år.

Den 23-årige forsvarsklippe Rasmus Nielsen tager endnu en tørn i Herning Blue Fox. Han har netop sat sin underskrift på en ny to år lang kontrakt med hedens ishockeydrenge.

- Vi har snakket med Rasmus Nielsen et stykke tid omkring kontrakten, og det skal ingen hemmelighed være, at Rasmus Nielsen er en krumtap i vores forsvar, så forlængelsen har stået højt på vores ønskeliste, fortæller direktør Torben Skovsgaard i en pressemeddelelse.

Erfaren 23-årig

Selvom Rasmus Nielsen kun er 23 år gammel, så er han en yderst rutineret herre. Flere end 300 gange har han optrådt for Herning Blue Fox, ligesom han også har spillet flere kampe i rødt og hvidt.

- Rasmus Nielsen er stadig en ung spiller, og vi tror, han kan løfte sit spil til endnu større højder. Han har alt hvad der skal til med sin fysik, overblik, spilforståelse, lederskab og kompromisløse tilgang til spillet og i særdeleshed det defensive, siger Torben Skovsgaard.

Klubben oplyser, at kontrakten har været længe undervejs fordi Rasmus Nielsens største ønske har været et udlandseventyr, men at Herning var hans klub i Danmark, hvis udlandet glippede.