Anholdt stak af fra politiet

Efter et færdselsuheld blev en 26-årig mand fra Kibæk tirsdag aften anholdt og sigtet for spirituskørsel. Manden stak dog af, og er stadig på fri fod

Færdselsuheldet skete omkring klokken 23 på Fasterholtgårdvej i Fasterholt ved Brande. Den 26-årige mand havde påkørt en vejtavle, og punkteret det ene af sine hjul.

Sigtet for spirituskørsel

Da politiet ankom til stedet, blev manden anholdt og sigtet for spirituskørsel.Han blev gelejdet ind på bagsædet af politibilen, men han havde ikke umiddelbart lyst til at køre med politiet en tur på stationen, for at få taget en blodprøve.

Mens de to betjente så på skaderne, hoppede den 26-årige mand ud af vinduet på politibilen og stak af. Politiet forsøgte at følge mandens spor med hunde, men han var pist forsvundet.

Stadig væk

Politiet ved, hvem manden er, men han er endnu ikke blevet fundet.Han kan nu se frem til at blive sigtet for flugt under anholdelse, mens det dog er uvist, om politiet kan sigte ham for spirituskørsel.

Normalt skal der nemlig en blodprøve til, for at bevise om en sigtet havde alkohol i blodet, mens han kørte bil. Og den blodprøve nåede politiet ikke at få taget.