8:50
Når man skal have lavet håndværk højt oppe på en skyskraber – ja, så foregår det typisk med et stillads eller en lift. Virksomheden Skywork fra Sunds ved Herning er blevet Danmarks førende til i stedet at bruge reb og seletøj, når arbejdet skal udføres. (Foto: Niels Bentsen, TV MIDTVEST)
Foto: Collage, Flemming Christensen
Fast Arbejde

Firma fra Sunds arbejder i højderne uden lift: Man skal ikke have højdeskræk

Sky-Work er landets største rope-access virksomhed. De udfører alt slags arbejde på høje bygninger i reb.

Når man skal have lavet håndværk højt oppe på en skyskraber, så foregår det typisk med et stillads eller en lift. Men virksomheden Skywork fra Sunds ved Herning er blevet Danmarks førende til i stedet at bruge reb og seletøj, når arbejdet skal udføres. 

- Vi laver tømrer-, murer-, maler- eller blikkenslager-arbejde, siger Jeppe Graversen der er stifter og salgsdirektør i Sky Works. 

Jeppe Graversen er herningenser, uddannet tømrer og grundlagde firmaet i sin garage alene. Her seks år senere dækker forretningen hele landet med 35 mand og har åbnet en afdeling i Dubai med yderligere cirka 75 ansatte.

Sky-Work har også to datterselskaber, Sky-Drone, der laver luftbårne inspektioner, og Sky-Energy, der har offshore-industrien som speciale.

Se seneste afsnit i serien Fast Arbejde om Sky-Work i videoen ovenfor.