Stor glæde i Jesperhus efter regeringens udmelding: Nu kan vi åbne alt

Fra mandag kan de åbne bade- og legeland. Selvom de endnu ikke kender restriktionerne for åbningen, er direktør Peter Overgaard glad for beskeden.

Peter Overgaard er direktør i Jesperhus Feriepark, men omtaler også sig selv som legechef. Foto: Kasper Hovmand, TV MIDTVEST

Glæden var stor i Jesperhus Feriepark på Mors, da det lørdag aften kom frem, at regeringen tillader åbning af både lege- og badeland. 

Læs også Trods åbningsforvirring: Nu er planen lagt i Jesperhus

- Det at vi kan åbne Legelandet og Hugo´s Badeland gør, at vi nu har åbnet alle de aktiviteter, børnefamilierne glæder sig til at opleve under en ferie på Jesperhus, siger direktør Peter Overgaard

I Ferieparken havde de ellers forberedt sig på, at det ville blive en sæson uden to af hovedhovedattraktionerne, og de havde lavet nye tiltag, som halmlabyrint, hoppeborge, skattejagter og fodboldminigolf.

- Nu får publikum bare en ekstra god oplevelse. Vi fortsætter med vores Hugo labyrint, opgavebogen til alle børnene, og vores nye fodboldminigolf. Og så er der stadig velkomstpakke til alle gæsterne, fortæller Peter Overgaard til TV MIDTVEST.

Det bliver igen muligt for gæster at besøge parkens legeland. Foto: Jesperhus Feriepark

Kender ikke restriktionerne

I første omgang vil det kun være de gæster, der bor i Jesperhus feriepark, der får adgang til bade- og legeland, mens resten af parken vil være åben for alle.

Læs også Svømmehaller og fitnesscentre kan åbne fra mandag

- Vi mangler stadig at hører, hvilke restriktioner der kommer med det her, så vi ved jo ikke, hvor meget vi endnu kan åbne. Badelandet kan være klar tirsdag, så det er heldigt, at det er hverdag, så kommer der ikke så mange, siger direktøren.

I parken går de meget op i, at alle myndighedernes restriktioner bliver overholdt, og det er netop derfor, attraktionerne indtil videre kun åbnet for feriecentrets beboere.

- Nu er der kommet klarhed over, hvad børnefamilierne kan og må rejsemæssigt i sommerferien, og det har betydet mange bookinger. Man vi har stadig plads henover sommeren til de hurtige, siger Peter Overgaard.

Travl højsæson

Med stor sandsynlighed bliver det en sommer, hvor mange danskere bliver hjemme i Danmark, og det kan give bonus i Jesperhus

Læs også Sommerhuse og campingpladser er snart fuldt booket til ferien: - Vi har udsolgt indenfor få dage

- Det har været noget af en rutsjebanetur for os, hvor vi har holdt meget lukket og mistet mange penge, men vi er jo glade for, at det nu ser ud til at blive normalt. Og nu hvor danskerne ikke tager udenlands, kan det måske blive en bedre højsæson end normalt, fortæller Peter Overgaard.

Parken er åben fra mandag eftermiddag, og det glæder direktøren, at man nu kan give gæsterne i parken en ekstra god oplevelse.

De følger ivrigt med i hvilke retningslinjer, der kommer omkring åbningen, så de hurtigst muligt kan åbne hele parken for alle.