Rock-ikoner åbner Tinghallen efter måneders nedlukning

Spillestedet Tinghallen i Viborg bliver fredag aften genåbnet af Dizzy Mizz Lizzy, og det er en koncert, der er længe ventet.

I månedsvis er det ene arrangement efter det andet blevet aflyst eller skubbet, men nu lysner det efterhånden for musikhungrende koncertgængere.

I Viborg kan spillestedet Tinghallen fredag aften for første gang efter genåbningen byde indenfor til en koncert. Og selv om antallet af gæster på grund af coronarestriktionerne er lavere end normalt, så er forventningerne til aftenen tårnhøje.

- Vi glæder os helt vildt, og vi har set frem til den her dag. Selv om der er en masse restriktioner, som vi ikke er vant til, så glæder vi os til at tage imod gæsterne. Det bliver så vildt, siger Mariann Vinding fra Tinghallen.

Alternativ rockkoncert

Det er rock-ikonerne Dizzy Mizz Lizzy, der får lov til at fylde Tinghallen med en tiltrængt livekoncert foran 500 siddende gæster.

Selv om det er en helt anden slags publikum end bandet normalt spiller for, så er de ikke selv så bekymrede.

- Vi glæder os, og det skal nok blive cool. Jeg er helt sikker på, at publikum oplever nogenlunde det samme, som de er vant til. Det er faktisk os, der har et nyt view, fordi vi nærmest kigger på et biografpublikum. Det er meget roligt. Så man skal finde energien og begejstringen nogle andre steder end fra fadøl, der ryger op i luften, siger forsanger og guitarist Tim Christensen.

500 gæster møder flere coronarestriktioner

Koncerten er blevet rykket flere gange, og i Tinghallen er de glade for, at billetterne endelig kan blive indløst.

- Det har været ret frustrerende hele tiden at måtte flytte eller aflyse arrangementer, men vi har nødt en stor imødekommenhed fra vores gæster omkring de vilkår, vi er nødt til at arbejde under, siger Mariann Vinding.

Koncerten bliver afviklet med en velkendt corona-treenighed bestående af coronapas, mundbind og håndsprit. Kombineret med tomme stolesæder mellem koncertgængerne er der garanti for en sikker oplevelse, siger Mariann Vinding.

- Der må kun komme 500 gæster ind, men i vores kæmpesal har vi rigeligt med plads, så man kan føle sig helt tryg ved at gå til koncert her.

Tema

Coronavirus