Personale på Pensionistcentret Bakkebo er smittet med coronavirus

Corona har vist sig i Vinderup. Blandt de ansatte er et ukendt antal smittet med virussen.

Arkivbillede. Foto: Dado Ruvic / Reuters / Ritzau Scanpix

Uanset hvor mange og gode forholdsregler man tager, så kan det være svært at undgå Covid-19. Det har de erfaret på Pensionistcentret Bakkebo, der ligger i Vinderup, hvor et ukendt antal ansatte er blevet ramt af virussen.

Læs også 84 ansatte i Region Midtjylland er bekræftet smittet med covid-19

Det bliver bekræftet af Lone Becker Kjærgaard, der er direktør for Social og Sundhed i Holstebro Kommune til Dagbladet Holstebro-Struer. Men for at passe på medarbejdernes identitet ønsker hun ikke at komme nærmere ind på, hvor mange der er smittet.

- Det her er bestemt ikke noget, vi bryder os om. Vi har siddet de sidste tre uger og forberedt os på det og arbejdet for at undgå, at det skulle ske, men vi har også godt vidst, at det nok ville være svært at undgå det, når man tænker på, hvor meget personale der er på plejecentrene i kommunen, siger hun.

Læs også Flere får mulighed for at blive testet for corona

På Bakkebo er de ældre i den særligt udsatte kategori, og derfor har pensionistcentret forsøgt at tage alle forholdsregler

Bakkebo følger alle anvisninger fra sundhedsstyrelsen, og de er ekstra opmærksomme efter at have registeret smittede blandt personale.

De afventer nu, hvad Sundhedsstyrelsen siger i forhold til, om det resterende personale skal testes for corona.