Mor jubler: Lille Albert har fået tid til operation mod sine smerter

Maria Freislebens dreng har nu fået en tid til at få behandling, så han ikke længere behøver have ondt.

Det har været nogle hårde uger for treårige Albert og hans familie fra Viborg. 

quoteJeg tænkte bare ‘yes’. De har prioriteret ham, i og med at han allerede har fået et brev

Maria Freisleben, mor til Albert, Viborg

Den lille dreng har de sidste fire uger fast fået Panodil mod sine smerter, for Albert trænger nemlig til at få skiftet sine dræn i ørene og få reduceret sine mandler. På grund af coronavirus, så har han dog måtte vente, da han har fået udsat sin tid.

Men nu åbner sundhedsvæsenet langsomt op igen, og der er gode nyheder, fortæller hans mor Maria Freisleben.

- Jeg fik en besked i Eboks klokken 8:30 i morges. Han skal til forundersøgelse i næste uge, og så går der normalt en uges tid før operationen. Men nu ved vi, at det er snart, siger hun glad.

- Jeg tænkte bare ‘yes’. De har prioriteret ham, i og med at han allerede har fået et brev. Da vi fik besked om, at hans første tid var aflyst, så var der stadig noget tid til, at vi skulle have været til, så han må være kommet frem i køen. Det er dejligt, at vi nu kan se lys for enden af tunnelen.  

Hårdt arbejde

Maria Freisleben fortalte i går, hvordan Alberts smerter gør hverdagen hård for hele familien. 

Drengen sover dårligt, og når han ikke er distraheret og igang med noget, så påvirker det ham meget.

- Det er hårdt arbejde, og han er meget pylret. Vi bliver nødt til at være pauseklovne hele tiden. Vi prøvede at lade være med at give smertestillende i går, men det gik slet ikke. Det er mega hårdt, når man har fire børn og en mand, der arbejder. Heldigvis har vi gode storesøskende på snart 13 og 15, der er gode til at tage over, for det går meget tid med Albert, siger hun.

Men nu ser de frem til, at Albert endelig kan få den behandling, der er brug for. 

- Det kunne da have været rart, at det var i morgen. Men det er helt fair, for de skal også igang igen, slår Maria Freisleben fast.

Indslag fra tirsdag den 15. april: Dele af sundhedsvæsnet åbner nu igen, sådan lyder meldingen fra Statsministeren. Nu håber 3-årige Albert her og hans familie, at det betyder, han kan få sin ellers aflyste operation.

Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sundhed.