X Factor kommer til Holstebro: - Vi er vildt spændte

X Factor-showets castere kommer forbi Holstebro, når nye sangtalenter skal findes til en ny omgang af det populære TV-program.

Hvis du er vild med X Factor og kommer her fra landsdelen, så er der gode nyheder, hvis du er modig nok til at stille op i konkurrencen.

Den 26. april lægger X Factors castere nemlig vejen forbi Hotel Schaumburg i Holstebro for at finde frem til nye store sangtalenter.

- Man kommer til at kunne tilmelde sig og stille alle de spørgsmål, man måtte have og aflægge sangprøve til et kamera, siger Rikker Møller, der er caster hos Blu, som står bag produktionen af X Factor.

- Vi kommer ikke til at forvente at se den lange kø, man kender fra auditions i TV, men vi kommer til at være der for at oplyse alle, der skulle have lyst til at vide mere, lyder det.

Bands kan også tilmelde sig

Som et nyt element i talentshowet, som fremover bliver vist på TV 2, kan man i den kommende sæson også tilmelde sit band.

- Det bliver det X Factor, man kender – bare med bands. Og det er vi helt vildt spændte på, siger Rikke Møller.

- Vi er et erfarent team med en masse af de samme mennesker, som plejer at være med til at producere programmet. 

Disse kategorier kan man stille op i

Blachman med ombord

Selvom programmet er rykket fra DR over på TV 2, vil Thomas Blachman fortsat være med i programmets dommerpanel.

- Der er intet program uden mig. Man kan godt adskille mig fra Danmarks Radio, men man kan ikke adskille mig fra formatet X Factor. TV 2 og DR – de skal have noget indhold, og derfor er jeg nok den vigtigste i den lille treenighed, sagde Thomas Blachman selv i forbindelse med offentliggørelsen af, at X Factor fortsætter på TV 2’s frekvenser.

Blachmans meddommere er endnu ikke fundet.

Udover castingen i Holstebro vil man kunne tilmelde sig showet i Næstved, på Bornholm og i Aalborg.