VM-profil: En fantastisk oplevelse

VM-sølvvinder Henrik Møllgaard blev i dag hyldet at holdkammerater og sponsorer i Skjern Håndbold.

290113_HenrikMoellgaard.jpg

En af de store positive overraskelser ved den netop overståede VM-slutrunde, Henrik Møllgaard, var tirsdag tilbage hos holdkammeraterne, da han og Kasper Søndergaard tirsdag blev hyldet til et arrangement hos en af klubbens sponsorer.

- Folk har været gode til at bakke op om os, når vi har leveret gode præstationer, men at blive modtaget på den her måde betyder rigtig meget for os, siger Henrik Møllgaard.

Skjern-playmakeren var slutrundedebutant. Derfor har han ikke tidligere prøvet at vende hjem til sin klub med medaljer om halsen efter en turnering med landsholdet.

- Det er jo første gang, jeg oplever det, så det er da noget jeg vil tage med som en del af den store oplevelse, det har været at være til VM, siger han.

Men selv om Henrik Møllgaard er stolt over, at han til VM fik markeret sig som en afgørende faktor på det danske landshold, fylder skuffelsen over finale-nederlaget til Spanien stadig i baghovedet.

- Skuffelsen sidder der stadig, men jeg har alligevel lært meget, som jeg vil tage med mig, så jeg kan få lov at spille EM på hjemmebane om et år, siger Henrik Møllgaard.

Allerede tirsdag aften er han tilbage på håndboldbanen, når han og holdkammeraterne spiller træningskamp mod Mors-Thy Håndbold.

2:11
Skjern-spilleren Henrik Møllgaard kan se tilbage på en VM-slutrunde, hvor han fik sit helt store gennembrud på den internationale scene.

290113_Henrik_Moellgaard1.jpg