Vilsund Blue vinder fødevarepris

Vilsund Blue har vundet den prestigefyldte fødevarepris, Smagsprisen 2015, der blev uddelt af Dagbladet Børsens anerkendte gastronomiredaktør Ole Troelsø.

Nykøbing Mors-virksomheden Vilsund Blue har vundet den prestigefyldte fødevarepris, Smagsprisen 2015, der blev uddelt af Dagbladet Børsens anerkendte gastronomiredaktør Ole Troelsø. Det skriver Limfjord Update.

Prisen får de får deres ferske Vilsund Premium Limfjords Blåmuslinger, og prisen skaber glæde hos Vilsund Blues direktør, Søren Mattesen.

-  Den her pris betyder rigtig meget. Flere af vores kunder, som køber de her muslinger af os, de har allerede kontaktet os og lykønsket os, fortæller en glad og stolt direktør.

Børsen tager selv ud og køber varer, som de så lader et dommerpanel blindsmage. Og her valgte panelet bestående af blandt andet Miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen (V), direktør i Landbrug & Fødevarer, Karen Hækkerup og Jens Visholm, der er fooddirektør i Coop Danmark, altså muslingerne fra Vilsund Blue som de bedste i landet.